Autohuolto

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimman korjaamoketjun palveltavaksi.

Missio
Mekonomenin innovatiivinen konsepti, tuotteiden korkea laatu ja tehokas logistiikka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille ratkaisuja helpompaan AutoElämään™
Visio
Olemme autoilijan ensimmäinen valinta ja myötävaikutamme helpompaan AutoElämään
Arvot
  • Asiakassuuntautuneisuus
  • Joustavuus
  • Vastuu
  • Kaupallisuus
  • Pätevyys
  • Code of Conduct

Jyväs Car tarjoaa rehtiä sekä asiakaslähtöistä autojen huolto- ja korjauspalvelua Jyväskylässä, Keuruulla ja Mikkelissä.

Asiakaskeskeistä huoltopalvelua

Monipuoliset huolto- ja korjauspalvelumme perustuvat rehdisti asiakasystävälliseen ja joustavaan kokonaispalveluun, ammattitaitoiseen henkilöstöön sekä koko henkilöstön jatkuvaan lisäkoulutukseen ja erikoisosaamisen kehittämiseen.

Myös huoltotyön onnistumisen varmistamiseksi käytämme vain alkuperäisiä tai niitä laadullisesti vastaavia, hinnaltaan kilpailukykyisiä varaosia. Lisäksi panostamme jatkuvasti uusimman korjaamotekniikan hyödyntämiseen, ajoneuvokohtaisiin työkaluihin sekä huolto- ja korjausohjelmiin.

Takuu

Annamme aina tehdylle työlle ja myymillemme varaosille takuun. Ellei työtilaukseen muuta kirjata, työtakuu on 6 kk tai 15 000km, riippuen kumpi ensin saavutetaan. Varaosien takuu on 1-3 vuotta varaosasta riippuen. Noudatamme toiminnassamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) ja kuluttaja-asiamiehen yhteistyössä laatimia moottoriajoneuvojen ja niiden osien korjausehtoja. Pyrimme näin takaamaan sinulle ja autollesi mahdollisimman luotettavat, turvalliset ja taloudelliset ajokilometrit.

Monipuolisesti saman katon alta

Voit kääntyä palvelujemme puoleen lähes kaikissa henkilö-, paketti- ja matkailuautojen huolto ja ongelmatilanteissa. Myös silloin, kun renkaat on uusittava tai autosi tuulilasi on särkynyt. Teemme asiakkaillemme myös paljon aikaa ja vaivaa säästäviä katsastustarkastuksia ja mikäli haluat, käytämme autosi tarkastuksen jälkeen myös katsastuksessa. Meiltä saat myös sijaisauton huollon ajaksi. Vaivatonta, eikö totta!

Palvelumme
Edut

Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä!

Vuosien Kokemus

Mekaanikkomme yhdistävät vuosien kokemuksen ja ammattitaidon moderniin tekniikkaan sekä autonvalmistajien huoltosuosituksiin.
Olemme täyden palvelun autokorjaamo!

3 vuoden Takuu

Kun huollat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaasi, jolloin autosi arvo säilyy.

Uuden auton Huolto

Voit turvallisin mielin huollattaa myös uuden autosi meillä – uuden auton tehdastakuu säilyy.

Huollamme

Palvelumme
Edut

Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä!

Ota Yhteyttä
Vuosien Kokemus

Mekaanikkomme yhdistävät vuosien kokemuksen ja ammattitaidon moderniin tekniikkaan sekä autonvalmistajien huoltosuosituksiin. Olemme täyden palvelun autokorjaamo!

3 Vuoden Takuun

Kun huollat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaasi, jolloin autosi arvo säilyy.

Uuden auton huolto

Voit turvallisin mielin huollattaa myös uuden autosi meillä – uuden auton tehdastakuu säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.