Palvelut

Service

Automaattivaihteiston öljynvaihto

Automaattivaihteiston toiminnan kannalta on tärkeää vaihtaa vaihteiston öljyt ja mahdollinen suodatin säännöllisesti. Automaattivaihteiston öljynvaihtoväli on noin 3-4 vuotta tai 60-100 tkm.

Suoritamme aina automaattivaihteiston öljynvaihdon koneellisesti huuhtelemalla, jolloin saadaan vanha likaantunut ja ominaisuutensa menettänyt öljy vaihdettua tehokkaasti ja 100 prosenttisesti koko öljytilavuudelta.

Automaattivaihteiston öljynvaihdon tarpeesta kertovia hälyttäviä merkkejä ovat epätasainen vaihteenvaihto, tehohävikki, ylimääräiset äänet vaihteistossa, nykiminen tai vaihteiston luistaminen.

Automaattivaihteiston öljynvaihtohuolto sisältää:

  • Automaattivaihteistoöljyn öljynvaihdon automaattisella laitteella
  • Suodattimien vaihdon vaihteistoihin, joissa sellainen on.
  • ATE, CVT tai DSG öljyn
  • Merkinnän auton huoltokirjaan

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.