Palvelut

Service

Auton kuntotarkastus

Autojen huoltovälit ovat vuosien saatossa pidentyneet, jonka vuoksi auton omistajan vastuu tarkastusten ja yleisen kunnon seurannan suhteen on kasvanut. Auton kuntotarkastuksesta saat kattavan tiedon auton sen hetkisestä kunnosta sekä tulevista huollon tarpeista. Kuntotarkastus on hyödyllinen olit sitten myymässä autoa tai epäilet auton kuntoa ja haluat varautua tuleviin kustannuksiin.

Auton kokonaisvaltaisessa kuntotarkastuksessa; tarkistetaan alustan/iskunvaimennuksen, jarrujen ja renkaiden kunto. Korin ruostevauriot selvitetään ja lisäksi valojen, merkinantolaitteiden ja turvavarusteiden toiminta sekä nesteiden tasot tarkastetaan. Saat raportin tarkastuksessa löydetyistä vioista sekä halutessasi kustannusarvion vikojen korjaamisesta.

Auton kokonaisvaltaisessa kuntotarkastuksessa tarkistetaan:

  • Alustan/iskunvaimennuksen, jarrujen ja renkaiden kunto.
  • Korin ruostevauriot
  • Valojen
  • Merkinantolaitteiden toiminta
  • Turvavarusteiden toiminta
  • nesteiden tasot

 Saat raportin tarkastuksessa löydetyistä vioista sekä halutessasi kustannusarvion vikojen korjaamisesta

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.