Palvelut

Service

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointihuolto tulee suorittaa vähintään 3 vuoden välein ja erityisen tärkeää se on huoltaa silloin, kun ilmastointi vielä toimii.

Ilmastoinnin säännöllisellä huollattamisella vältät kalliit ilmastointikorjaukset. Kun huomaat, ettei ilmastointi enää puhalla kylmää, on tärkeää kytkeä järjestelmä välittömästi pois päältä ja viedä auto huoltoon mahdollisimman pian.

Auton ilmastointihuollot onnistuvat R134A kylmäaineella sekä uudemmalla R1234YF kylmäaineella.

Ilmastointihuolto sisältää:

  • Järjestelmän tyhjennyksen / kylmäaineen talteenoton
  • Järjestelmän alipaineistuksen
  • Lauhduttimen ja putkien / letkujen tarkistuksen
  • Öljyn ja väriaineen täytön
  • Oikean kylmäainemäärän täytön
  • Järjestelmän toiminnan ja tehon tarkistuksen
  • Huoltoraportin
  • Merkinnän auton huoltokirjaan
Huomioithan, että mikäli toimimattomuuden aiheuttaa vuoto järjestelmässä tai jokin muu rikkoutunut komponentti, ei tällöin ilmastointihuoltoa voida välttämättä suorittaa eikä ilmastointi toimi huollon jälkeenkään. Tällaisessa tapauksessa on autolle varattava aika vianetsintään

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.