Palvelut

Service

Jakohihnan vaihto

Jakohihnasarjan vaihto on yksi tärkeimpiä auton huoltotoimenpiteitä. Tarkempi nimike huollolle on jakopäähuolto, sillä huolto pitää sisällään myös muiden jakopään kuluvien osien vaihdon. Jakopään kokonaisvaltainen huoltaminen on moottorin toiminnan kannalta kriittisen tärkeää.

Jakohihnan vaihtoväli on ilmoitettu auton huoltokirjassa. Se on määritelty yleensä ajokilometreinä ja aikana. Ajankohdan vaihdolle määrittää se kumpi tulee aikaisemmin vastaan.

Jakohihnan vaihto sisältää:

  • Jakohihnasarjan (sisältää kaikki tarvittavat rullat ja kiristimet)
  • Vesipumpun + jäähdytinnesteet (riippuen moottori mallista)
  • Vaihtotyöt valmistajan huolto-ohjeiden mukaan, mallikohtaisia erikoistyökaluja käyttäen
  • Merkinnän auton huoltokirjaan
  • Kattavan huoltoraportin
Jakohihnan vaihto hinta määräytyy auton mallin ja merkin mukaan. Tarkan hinnan saat kysymällä tarjouksen.

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.