Palvelut

Service

Jarruhuolto, jarrupalojen ja jarrulevyjen vaihto

Jarrut ovat auton tärkeimpiä turvavarusteita, joten jarrujen optimaalinen toiminta on erittäin tärkeää. Jarrupalat kuluvat vaihtokuntoon keskimäärin noin 60 tuhannen kilometrin välein, riippuen kuitenkin ajotyylistä sekä autosta.

Jarrut ilmoittavat vaihdon tarpeesta tai ongelmista jarrujärjestelmässä usein vinkuvalla äänellä jarrutettaessa tai varoitusvalolla mittaristossa. Muistathan aina reagoida näihin merkkeihin riittävän ajoissa.

Jarruhuolto sisältää:

  • Jarrupalojen ja jarrulevyjen vaihdon (jarrupalojen- ja levyjen vaihto tehdään aina akseleittain, jotta jarrutusteho säilyy samansuuruisena molemmilla akselin pyörillä
  • Perusteellisen alustan sekä renkaiden kunnon tarkastuksen
  • Huoltoraportin
  • Merkinnän autonhuoltokirjaan

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.