Palvelut

Service

Katsastushuolto

Katsastushuollossa varmistamme, että autossa ei ole vikoja, jotka voivat johtaa hylkäykseen tai korjauskehotukseen. Katsastustarkastuksessa hylkäykseen johtavia syitä ovat viat, jotka tekevät auton käytöstä vaarallista, riskeeraavat liikenneturvallisuutta tai haittaavat ympäristöä.

Katsastushuollon tavoitteena on tarkistaa auton kunto kattavasti, jotta auto menisi katsastuksesta läpi heti ensimmäisellä kerralla.

Katsastushuolto sisältää:

  • Alustan / iskunvaimentimien, jarrujen, koriruostevaurioiden, valojen, merkinantolaitteiden ja turvavarusteiden tarkistuksen
  • Raportin tarkastuksessa havaituista vioista
  • Auton katsastuksessa käytön, mikäli tarkastuksessa ei havaittu vikoja

Katsastustarkistuksessa havaitut virheet korjataan vain asiakkaan suostumuksella.

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.