Palvelut

Jyskän Autohuolto, Jyväskylä

Osoite Akkalankuja 5, 40420 Jyväskylä
Puhelinnumero 050 370 4564
Sähköpostiosoite jyvaskyla[a]jyvascar.fi
Aukioloajat Ma-Pe: 08:00-16:30

Suomen Mart Auto, Keuruu

Osoite Ahjokuja 6, 42700 Keuruu
Puhelinnumero 040 713 8805
Sähkopostiosoite keuruu[a]jyvascar.fi
Aukioloajat Ma-Pe: 07:30-16:00

Karikon Autohuolto, Mikkeli

Osoite Karikontie 1, 50600 Mikkeli
Puhelinnumero 050-5579444
Sähköpostiosoite mikkeli[a]jyvascar.fi
Aukioloajat Ma-Pe: 07:30-16:00
Service

Määräaikaishuollot

Autojen valmistajat ovat määritelleet ajoneuvojen huoltotarpeet ajettujen kilometrien ja/tai ajan mukaan. Säännöllisen määräaikaishuollon tarkoitus on varmistaa, että auto toimisi koko huoltovälin ongelmitta.

Monimerkkihuoltomme korjaa kaiken merkkisiä autoja. Auton huoltaminen onnistuu nopeasti, edullisesti ja luotettavasti. Halutessasi voit päättää, tehdäänkö huolto automerkkisi alkuperäistä vastaavilla osilla vai muilla laadukkailla varaosilla. Saat aina luotettavan kustannusarvion ja korjausaikataulun jättäessäsi auton huoltoon.

Mekonomen- autokorjaamot tarjoavat vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi. Laadukkaan ammattitaidon avulla Mekonomen-korjaamot huoltavat ja korjaavat kaikkia automerkkejä. Korjaamomme palvelee aina asiakaslähtöisesti – saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille takuun.

Meiltä saat siis kaikenlaiset huoltopalvelut aina öljynvaihtohuolloista vaativampiin vuosihuoltoihin sekä pikkukorjauksista ja osien vaihdoista vaativampiinkin laajoihin auton korjauksiin.
Kerro meille ajoneuvosi huoltotarpeestasi, jätä yhteystietosi ja huolletaan autosi kuntoon!

Palvelulupauksemme

Mekonomen Autohuollon asiakkaana voit luottaa ammattitaitoisten mekaanikkojen tekemään työhön ja laadukkaisiin varaosiin, joilla on 3 vuoden takuu. Kaiken tämän saat kilpailukykyiseen hintaan. Meillä asioidessasi voit luottaa siihen, että
Palvelulupaus
  • Työn tekee aina ammattitaitoinen mekaanikko.
  • Saat kolmen vuoden takuun Mekonomenin toimittamille varaosille.
  • Saat 12 kuukauden takuun työlle (ellei muuta ole sovittu).
  • Noudatamme aina valmistajien suosituksia ajoneuvosi huolloissa ja korjauksissa.
  • Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) laatimia ja kuluttaja-asiamiehen tarkistamia moottoriajoneuvojen ja niiden osien korjausehtoja.
  • Saat aina kaikki kulut eriteltynä kuitilla tai laskulla.
  • Saat kirjallisen kustannusarvion korjauksesta Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan(AUNE) laatimien ehtojen mukaisesti.
  • Pidämme huolta ympäristöstämme ja olemme tehneet jätteiden käsittelyä koskevan sopimuksen sertifioidun kierrätysyrityksen kanssa.

Pyydä Tarjous Autosi Huollosta

Autosi korjaus- ja huoltopalvelut asiantuntijalta

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Lahdessa, Keuruulla, Kuopiossa, Heinolassa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme.
Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.