Palvelut

Service

Nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntauksesta käytetään myös nimeä aurauskulmien säätö tai ohjauskulmien säätö. Kaikki tarkoittavat samaa.

Nelipyöräsuuntauksen tavoitteena on säätää jokaisen pyörän ohjauskulma siten, että auto kulkee optimaalisesti suorassa, jolloin auton ohjattavuus on parempi ja renkaat kuluvat tasaisesti.

Nelipyöräsuuntaus on hyvä tehdä silloin, kun hankit uuden rengassarjan tai vanteet. Lisäksi nelipyöräsuuntaus on syytä tehdä, jos auton alustaan vaihdetaan osia, törmätään renkaalla esimerkiksi katukivetykseen tai ajetaan kuoppaan kovalla vauhdilla.

Nelipyöräsuuntaus sisältää:

  • Pyörien ohjauskulmien mittauksen
  • Nelipyöräsuuntauksen ohjearvojen mukaisesti
  • Kattavan huoltoraportin

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.