Palvelut

Service

Opetuspolkimien asennus

Opetuspoljin on lisäjarrupoljin, joka asennetaan henkilöauton apukuljettajan jalkatilaan. Sen avulla apukuljettajan penkillä istuva voi kontrolloida ajoneuvon jarrun käyttöä.

Asianmukaisesti asennettu ja toimiva opetuspoljin on edellytys ajokokeeseen pääsemiseksi, mutta ajoneuvoa ei tarvitse polkimen takia kuitenkaan erikseen muutoskatsastaa. Ajokokeen vastaanottaja testaa polkimen toimivuuden aina ennen ajokoetta.

Opetuspoljinpakettiin kuuluu:

  • Jarrun opetuspoljinsarja
  • Opetuspolkimen asennus
  • Lisäpeili
  • Opetuskolmio

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.