Palvelut

Service

Peräkärryn huollot ja korjaukset

Aivan kuten autossa niin myös peräkärryissä on kuluvia osia, joita tulee säännöllisesti tarkastaa, huoltaa sekä korjata. Huoltojen avulla peräkärryn käyttöikä pitenee ja kärry on turvallinen liikenteessä.

Peräkärryistä on tärkeää tarkistaa säännöllisesti mm. renkaiden kunto (kulutuspinta, ilmanpaineet, pyöränpulttien kireys), pyöränlaakerit, valot sekä jarrullisissa peräkärryissä jarrujen kunto.

Meillä onnistuu peräkärryn huolto ja kaikkien kärryissä olevien vikojen korjaus ammattitaidolla.

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.