Palvelut

Service

Polttoainetoimisen lisälämmittimen korjaus ja asennus

Polttoainetoiminen lisälämmitin kuten Webasto tai Eberspächer tarvitsee korjausta, mikäli se savuttaa, pitää ylimääräistä ääntä päällä ollessaan kuten vikinää tai mikäli sen käynnistämisessä on ongelmia. Suoritamme ammattitaidolla vianetsinnän ja korjaamme laitteen alkuperäisiä varaosia käyttäen.

Muistathan käyttää lisälämmitintä vuoden ympäri, jotta se pysyy toimintakuntoisena eikä polttoainepumppu pääse jumittumaan.

Uuden polttoainetoimisen lisälämmittimen asennus onnistuu myös meiltä ammattitaidolla.

HUOM! Lisälämmittimen lähestyessä 10 vuoden ikää on vikatilanteessa suositeltavaa miettiä laitteen uusimista! Lisälämmittimen tekninen elinikä on 10 vuotta.

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.