Palvelut

Service

Rengaspalvelut

Meidän kauttamme saat suosituimmat rengasmerkit sekä rengaspalvelut nopeasti ja ammattitaidolla. Renkaita löytyy kaiken kokoisiin autoihin sekä kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Rengashotellipalvelu sisältää (vain Autohuolto Mikkeli):

  • Renkaiden asianmukainen säilytyksen
  • Renkaiden vaihdon
  • Rengaspaineiden mittauksen
  • Renkaiden + vanteiden puhdistuksen
  • Renkaiden kuntotarkastuksen (kuluneisuus, venttiilit ja vanteet)
  • Vakuutuksen
  • Auton yleisen kunnon tarkastuksen

Säilytysmaksu maksetaan kauden alussa renkaita tuotaessa. Kausisäilytyksen hinta sisältää yhden rengassarjan säilytyksen yhden kauden ajaksi.

Merkinnät sähköiseen huoltokirjaan

Kirjaamme huollot auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä.

Sijaisauto veloituksetta

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta huollon yhteydessä. Muista mainita tarpeesta etukäteen.

Maksa Mekonomen Rahoituksella

Voit maksaa huoltosi erissä Mekonomen Rahoituksen avulla, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.

Varaosille 3 vuoden takuu

Kun huollatat autosi meillä, saat aina vähintään 3 vuoden takuun varaosille ja leiman huoltokirjaan, jolloin autosi arvo säilyy.

Tulisiko sinusta meille työkaveri?

Mekonomen Group on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, jolla on oma tukkuliike sekä yli 460 myymälää ja yli 3400 Franchising korjaamoa. Jyväs Car Oy on osa Mekonomen ketjua ja palvelee autoilevia asiakkaitaan sekä alueellisia autokorjaamoita Jyväskylässä, Keuruulla, Kuopiossa sekä Mikkelissä.

Avoimet paikat

Jätä avoin hakemus

Kasvamme jatkuvasti ja tarvitsemme lisää ammattilaisia riveihimme. Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivaa tehtävää valmiiksi avoinna, lähetä rohkeasti avoin työhakemus sähköpostilla tomi.tukiainen@jyvascar.fi, otamme yhteyttä tarpeen vaatiessa.