Liity kanta-asiakkaaksi ja osallistu ilmaisen vuosihuollon arvontaan!

Varaa aika!

Soita nyt!

Muista huoltaa matkailuauto ennen kesän reissuja

13.4.2023

Matkailuauton vuosittainen huoltaminen auttaa säilyttämään auton arvon. Lisäksi huollettu auto säästää ikäviltä ja kalliilta yllätyksiltä, jotka pahimmillaan keskeyttävät koko lomareissun. 

Mikäli matkailuauton vuosittaiset ajokilometrit ovat vähäisiä tai auto on suurimman osan vuodesta talvisäilytyksessä, on suositeltavaa huoltaa ajoneuvo vuosittain. Matkailuauton huollot on merkitty huoltokirjaan suoritettavaksi joko tietyn kilometrin välein tai ajankohdittain. 

Matkailuauton huollot ja korjaukset onnistuvat meillä kaiken merkkisille matkailuautoille

Huollamme matkailuauton alustan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti. 

Asuntoautojen huolto-ohjelma ei juurikaan eroa toimenpiteiltään henkilöauton huolloista, ero tulee lähinnä asuntoauton suuresta koosta. Asuntoauton huollon kannalta oleellista on riittävän korkea hallitila sekä tukevat nosturit.

Matkailuauton määräaikaiskatsastus on suoritettava tietyin väliajoin samaan tapaan kuten henkilöautolle. Usein katsastusasemalta tulee muistutus postitse, kun matkailuauton katsastus on ajankohtainen. 

Olemassa olevat viat kannattaa olla korjattuna ennen katsastusta, jotta asuntoauton katsastus ei jää tiedossa olevista vioista kiinni. Voimme hoitaa asuntoauton katsastuksen puolestasi huollon yhteydessä.

Varaa aika matkailuauton huoltoon hyvissä ajoin ennen kesän seikkailuja, jotta olet valmiina kesän seikkailuihin – Varaamaan pääset täältä

Varaa aika autohuoltoon!

Voit varata huollon suoraan Jyskän Autohuollon varauskalenterista:

Pyydä tarjous!